Bedrijf toevoegen

Wij plaatsen vrijblijvend bedrijven op deze website, dit geheel gratis en zonder kosten. De informatie welke wij plaatsen is summier, en zeer beperkt. Een premium vermelding is mogelijk tegen betaling, u krijgt dan de volgende opties:

Vergelijk basis / premium

Basis vermeldingPremium vermelding
Adres vermelding Adres vermelding
Logo plaatsing Logo plaatsing
Beschrijving bedrijf Beschrijving bedrijf
Telefoonnummer Telefoonnummer
E-mail adres E-mail adres
Website vermelding Website vermelding
Beheren van reacties Beheren van reacties
Geverifieerd icoon Geverifieerd icoon
Toevoegen van teksten Toevoegen van teksten
Beheren van eigen pagina Beheren van eigen pagina

Wat zijn de kosten?

De kosten op premium te staan op deze website zijn slechts €29,- per maand (excl. BTW). Er wordt jaarlijks gefactureerd, na betaling van de factuur krijgt u login gegevens van uw eigen pagina. Hierin heeft u toegang om in een aantal simpele stappen uw eigen pagina aan te passen (zie schema hiernaast).

Er wordt jaarlijks een maand voor afloop een nieuwe factuur gestuurd, u bent niet verplicht een nieuw jaar verder aan te gaan.

Waarom een premium vermelding? Door meer informatie op te nemen op uw eigen pagina en dat u herkenbaar bent als geverifieerd, valt u meer op. Door meer op te vallen kunt u potentieel gezien meer aanvragen krijgen.

Onze statistieken - bezoekers

Direct aanmelden

  • Onderstaand vindt u de prijs informatie voor premium plaatsing op deze website. De berekening is op basis van een 1, 2 of 3 jaar. Wanneer u geen iDEAL betaling kunt doen, kunt u handmatig de betaling verrichten aan dWork te Den-Haag met het IBAN nummer NL75 INGB 0004 6532 15

  • 0,00 €
    Wanneer u dit aanvinkt gaat u akkoord met de koop / contract verplichting van tenminste 1 jaar. Onze voorwaarden zijn hier te vinden en op te vragen via onze website.

Wat voordelen op een rij

Wanneer u op een website zoals deze vermeld staat, waarbij u zelf uw diensten kan aanbieden met vermelding van uw website, telefoonnummer en e-mailadres, verhoogt dit potentieel uw omzet.

Effectief met uw bedrijfsnaam een online presentatie met hoge zichtbaarheid

Vergroot uw klantenkring. Altijd en goed zichtbaar, zonder reclame van een ander! Plaats op uw bedrijvenpagina uw eigen unieke tekst met uw zoekwoorden

Een absolute meerwaarde voor de vindbaarheid van uw eigen website.

yyyy

Rated 5,0 out of 5
26 juni 2020

yyyy

jyjyjyj

cool

Rated 5,0 out of 5
25 juni 2020

ewfwefew ewfwefwef ewfwefew

Paul
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 2 beoordelingen)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%